لحظه به لحظه با اخبار نوزدهمین روز جنگ رمضان (۲۷ اسفند ۱۴۰۴) | روز نوزدهم جنگ تحت تاثیر شهادت علی لاریجانی

  • کد خبر: ۴۰۰۴۰۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴
  • ۲
لحظه به لحظه با اخبار نوزدهمین روز جنگ رمضان (۲۷ اسفند ۱۴۰۴) | روز نوزدهم جنگ تحت تاثیر شهادت علی لاریجانی
با اعلام شهادت دکتر علی لاریجانی در نوزدهمین روز از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا خطاب به دشمنان گفت: حالا باید منتظر شگفتانه ایران باشند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: پادگان سلام نیروهای آمریکایی در استان سلیمانیه و مقر نیروهای ضد انقلاب گروهک‌های کردی در زرگویه استان سلیمانیه مورد هدف حملات موشکی یگان‌های موشکی نیروی زمینی سپاه قرار گرفت.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در پی شهادت علی لاریجانی، پیام تسلیتی به رهبر انقلاب ارسال کرد. در این پیام، پوتین ضمن ابراز همدردی با خانواده لاریجانی و ملت ایران، از خدمات و تلاش‌های او در عرصه‌های مختلف یاد کرد.

پوتین تأکید کرد که علی لاریجانی همواره در راستای تقویت روابط ایران و روسیه و پیشبرد اهداف مشترک دو کشور فعالیت کرده است. او این ضایعه را برای ایران و منطقه خسارتی بزرگ دانست و بر ضرورت ادامه همکاری‌ها تأکید کرد.

محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست ایران و معاون وزیر ارتباطات در گفت‌وگویی عنوان کرد: شرکت ملی پست به عنوان یک زیرساخت ارتباطات فیزیکی و دستگاه خدمت رسان در ایام جنگ رمضان در خدمت مردم بود.

وی افزود: در ایام جنگ بیش از ۵۰ دفتر خدمات پستی در اثر حملات هوایی دشمن دچار آسیب شد و دو پستچی در حین خدمت‌رسانی به شهادت رسیدند.

«سیدعباس عراقچی» در پیامی در صفحه ایکس با اشاره به اینکه اسرائیل هیچ اعتنایی به پیامد‌های عادی‌سازی روش‌های هولناک تروریستی خود ندارد؛ تصریح کرد: با این وجود، اما جامعه بین‌المللی نباید این بی‌پروایی را نادیده بگیرد، چراکه هر کنشی، بی‌تردید و همواره، واکنشی در پی خواهد داشت.

اطلاعیه شماره ۳۴ ارتش جمهوری اسلامی ایران به این شرح است:

دقایقی پیش دو فروند پهپاد هرمس دشمن متجاوز، توسط سامانه‌های نیروی پدافند هوایی ارتش در آسمان تهران منهدم شد.

ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ۳۴ اعلام کرد؛ سامانه‌های نیروی پدافند هوایی ارتش، دو فروند پهپاد هرمس دشمن متجاوز را در ساعت‌های ۲۱ و ۲۱:۳۰ شب جاری در آسمان تهران ساقط کردند.

براساس این اطلاعیه؛ با احتساب دو پهپاد ساقط شده، آمار پهپاد‌های منهدم شده از آغاز تجاوز دشمن آمریکایی، صهیونی با سامانه‌های پدافندی ارتش و سپاه، تحت فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور به ۱۲۳ فروند رسیده است.

پهپاد‌های پیشرفته دشمن متجاوز، اغلب، پیش از انجام عملیات تهاجمی مورد اصابت سامانه‌های شبکه یکپارچه پدافندی قرار گرفته‌اند.

شامگاه چهارشنبه چند نقطه از استان گیلان هدف حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت.

بر اساس اطلاعات اولیه، صدای چند انفجار در برخی مناطق شنیده شده است اما تاکنون جزئیات دقیقی از میزان خسارات احتمالی، تعداد مصدومان یا آمار شهدا منتشر نشده است.

رئیس قوه قضاییه گفت: شهادت مظلومانه جمعی از قضات و کارکنان قضایی و مردم در دادگستری لارستان را تسلیت عرض می‌کنم. رجای واثق دارم که رزمندگان ایران اسلامی انتقام خون این عزیزان را از دشمن می‌ستانند.

در بیانیه‌های منتشرشده از سوی الحشد الشعبی آمده است: در نخستین حمله، مقر هنگ سوم وابسته به تیپ ۱۶ در منطقه داقوق واقع در استان کرکوک هدف قرار گرفت که در نتیجه آن سه نفر از رزمندگان زخمی شدند.

همچنین مقر تیپ ۶۳ در همان استان نیز مورد حمله قرار گرفت، اما منابع رسمی تأیید کردند که در این حمله تلفات انسانی گزارش نشده است.

در بیانیه دیگری، الحشد الشعبی از شهادت سه تن از نیروهای خود و زخمی شدن چند نفر دیگر در حمله هوایی به مقر فرماندهی عملیات الانبار و هنگ دوم تیپ ۴۵ در استان الانبار خبر داد.

منابع امنیتی گفته‌اند، در حملات مذکور خساراتی به زیرساخت‌های نظامی وارد آمده است.

الحشد الشعبی آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی را مسئول این تجاوزات می‌داند.

سیدعباس عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ضمن هشدار شدید نسبت به رویکرد مزورانه برخی کشور‌های اروپایی در قبال حمله نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران، تصریح کرد: اخلال در کشتیرانی در تنگه هرمز ناشی از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است و اتحادیه اروپا و کشور‌های اروپایی اگر دغدغه صلح و امنیت در منطقه را دارند، باید به جای اتخاذ مواضع غیرمسئولانه، به دنبال اعمال فشار بر متجاوزان و توقف تجاوز نظامی آنها علیه ملت ایران باشند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم درباره تحولات منطقه متعاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و آثار و پیامد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی آن گفت‌و‌گو کرد.

«حکیم جفریز»، رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد شدید از دولت تروریستی دونالد ترامپ اعلام کرد واشنگتن هیچ برنامه و استراتژی روشنی برای جنگ علیه ایران ندارد و حتی توضیحی به مردم آمریکا ارائه نکرده است.

وی ادامه داد: «ما با دولتی مواجه هستیم که هیچ برنامه‌ای ندارد.»

جفریز تصریح کرد: «دولت حتی برای مردم آمریکا توضیح نداده چرا میلیارد‌ها دلار صرف بمباران ایران می‌کند.»

او ادامه داد: «ترامپ بحران اقتصادی را فریب می‌داند و هیچ اقدامی برای آن انجام نمی‌دهد.»

وی خاطرنشان کرد: «دولت بدون استراتژی، آمریکا را وارد جنگی نسنجیده در خاورمیانه کرده است.»

ساعتی پیش بخش آمریکایی پالایشگاه نفت و گاز ریاض که در اطراف شهر ریاض قرار دارد، با موفقیت مورد اصابت قرار گرفت.

زارت بهداشت آمار مجروحان حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان تا روز ۱۹ جنگ را به شرح زیر اعلام کرد:

تعداد مجروحان: بیش از ۱۹ هزار نفر

درمان و ترخیص شده: ۱۹ هزار و ۵۰۶

بستری‌های موجود: ۱۱۱۱ نفر

تعداد شهدای مدافع سلامت: ۱۸ نفر

تعداد مجروحان کادر درمان: ۱۰۱ نفر

تعداد مجروحان کمتر از ۱۸ سال: ۱۴۰۱ نفر

تعداد مجروحان کمتر از ۲ سال: ۵۱ کودک

تعداد شهدای کمتر از ۱۸ سال: ۲۰۶ نفر

بیمارستان‌های تخلیه شده: ۶ واحد

شهید خانم: ۲۲۷ نفر

مجروح خانم: ۳۳۲۹ نفر

شهدای کودک زیر ۵ سال: ۱۳ نفر

آسیب به آمبولانس: ۳۶ دستگاه

آسیب به ۱۸۰ مرکز بهداشتی

انجام ۸۰۰ عمل جراحی برای مجروحان

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد ۶ پهپاد متعلق به حزب‌الله به منطقه الجلیل حمله کردند.

حزب الله لبنان با انتشار بیانیه کوتاهی تاکید کرد: تجمع نظامیان اشغالگر صهیونیست در شهرک «شومرا» را با شلیک موشک هدف قرار دادیم.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین اعلام کرد: ساعت ۱۶:۱۵ بعد از ظهر امروز تجمع نظامیان صهیونیست در شهرک «کریات شمونه» را با چندین پهپاد انتحاری هدف قرار دادیم.

همچنین رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که چند پرتابه به مناطق «کریات موتسکین» و «حیفا» اصابت کرده‌اند و تیم‌های امدادی در حال اعزام به محل هستند.

این رسانه‌ها اذعان کردند که یک ساختمان در کریات موتسکین در نزدیکی حیفا به طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی، شهادت فرمانده سازمان بسیج مستضعفین را تسلیت گفتند.

برای مطالعه متن کامل پیام روی تیتر کلیک کنید...

رژیم صهیونیستی سرانجام به آسیب دیدن سه هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو و آتش گرفتن یکی از آنها در پی حملات انتقامی موشکی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اذعان کرد؛ موضوعی که به گفته رسانه‌های عبری پیش‌تر از سوی تل‌آویو کتمان شده بود.

رسانه‌های عبری گزارش دادند سه هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون آسیب دیده و یکی از آنها دچار آتش‌سوزی شده است.

وزارت امور خارجه امارات در بیانیه‌ای رسمی ابراز نگرانی عمیق خود را از تشدید تنش‌ها و حملات نظامی علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران اعلام کرد.

در این بیانیه آمده است که هدف قرار دادن تأسیسات انرژی وابسته به میدان گازی پارس، نه تنها امنیت انرژی جهانی را تهدید می‌کند، بلکه می‌تواند پیامدهای نامطلوبی برای ثبات منطقه داشته باشد.

ابوظبی در ادامه بر لزوم رعایت اصول اساسی در جنگ‌ها و درگیری‌ها تأکید کرد و خواستار اجتناب از هرگونه اقدام علیه تأسیسات حیاتی و زیرساخت‌های راهبردی تحت هر شرایطی شد.

محمدرضا جولایی مدیرعامل نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران درباره حمله دشمن امریکایی _صهیونی به تاسیسات گازی در جنوب کشور گفت: بخشی از واحد‌های پالایشی ما دچار آسیب شد که خوشبختانه در طی این حملات کسی دچار اسیب نشده است

وی بیان داشت: در حال حاضر همکاران ما در شرکت ملی گاز ایران با حضور کامل در منطقه مشغول عادی سازی شرایط هستند و الان تولید با شرایط ایمن در حال انجام است.

جولایی گفت:شبکه گاز در شرایط پایدار قرار دارد و هیچکدام از نقاط کشور دچار محدودیت ارسال گاز نیست و هموطنان اصلا نگران نحوه ارسال گاز و سوخت در کشور نباشند.

رهبر معظم انقلاب در پیامی شهادت دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، فرزند و بعضی از همکاران ایشان را تسلیت گفتند.

برای مطالعه متن کامل پیام روی تیتر کلیک کنید...

رسانه‌های عبری: موج جدید حمله موشکی ایران، انفجار در تل‌آویو و فعال شدن آژیرها در ۱۶۰ نقطه
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۹:۰۳

به گزارش رسانه‌های عبری زبان، موج جدید حمله موشکی ایران مناطق مرکزی در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است. آژیر‌ها در ۱۶۰ نقطه از مناطق مرکزی فلسطین اشغالی فعال شده است. این موشک‌ها موجب چندین انفجار در تل‌آویو شده است.

ناو جرالد فورد آمریکا از جنگ با ایران عقب‌نشینی می‌کند
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۸:۵۸

 رسانه خبری «بلومبرگ» گزارش داد که ناو هواپیمابر جرالد فورد آمریکا پس از ضرباتی که در جنگ علیه ایران متحمل شد، عقب‌نشینی می‌کند.

 پس از حمله ارتش‌های متجاوز و جنایتکار صهیونی–آمریکایی به تأسیسات نفتی پارس جنوبی، بازارهای جهانی انرژی با شوکی جدی مواجه شدند؛ به‌گونه‌ای که قیمت نفت برنت با جهشی قابل‌توجه به مرز ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید.

لحظه به لحظه با اخبار نوزدهمین روز جنگ رمضان (۲۷ اسفند ۱۴۰۴) | روز نوزدهم جنگ تحت تاثیر شهادت علی لاریجانی

اسکندر پاسالار فرماندار شهرستان عسلویه عصر امروز با اشاره به حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات گازی پارس جنوبی گفت: این حمله جنایت‌کارانه توسط رژیم آمریکایی-صهیونیستی صورت گرفت و موجب بروز آتش‌سوزی در چند فاز پالایشگاهی شد.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، برای جلوگیری از گسترش آتش، فازهای آسیب‌دیده از مدار تولید خارج شدند و عملیات مهار آتش با حضور نیروهای آتش‌نشانی پارس جنوبی و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس آغاز شد.

فرماندار عسلویه تأکید کرد: با تلاش شبانه‌روزی نیروهای امدادی و صنعتی، آتش در سریع‌ترین زمان ممکن مهار شد و اکنون وضعیت منطقه کاملاً تحت کنترل است.

نیویورک تایمز: رویکرد ترور رهبران ایران توسط اسرائیل راه به جایی نمی‌برد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۸:۲۵

نیویورک تایمز: افراد با اینکه می‌دانند ممکن است ترور یا شهید بشوند، فرار نمی‌کنند و می‌جنگند. ساختار ایران به شکلی است که اسرائیل هرگز نمی‌تواند آن را به نقطه فروپاشی برساند

محمدباقر قالیباف در پیامی شهادت حجت الاسلام سید اسماعیل خطیب را تسلیت گفت و افزود: خون شهید راهگشای مسیر انقلاب است.

برای مطالعه متن کامل پیام روی تیتر کلیک کنید...

خانه پرفسور عدل (پژوهشکده هنر) و عمارت نظامیه در بهارستان، کاخ‌های گلستان، سعد آباد، مرمر، سلطنت آباد، فرح آباد، عشرت آبادو... مورد اصابت موشک قرار گرفت.

عضو شورای شهر تهران احمد علوی می‌گوید که ۲۴ بنای تاریخی مورد اصابت موشک قرار گرفته و روز به روز تعدادشان افزایش می‌یابد.

در ۱۸ روز گذشته با شروع جنگ تحمیلی بنا‌های تاریخی تهران‌مورد اصابت موشک قرار گرفت و آسیب دید.

شهرداری تهران امروز اعلام کرد که باغ موزه قصر، ارگ تاریخی تهران، موزه هفت چنار، موزه هوا و فضا، موزه صنعت برق، موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان هم بر اثر صدمات وارده از موشک باران دچار آسیب شده‌اند.

علاوه بر آثار و بنا‌های تاریخی اعلام شده، مسجد تاریخی چال حصار (اردبیلی ها) در محله سنگلج دچار آسیب دیدگی شده است، قدمت این مسجد تاریخی به سال ۱۳۲۰ باز می‌گردد.

️توقف انتقال گاز از ایران به عراق ‌
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۷:۵۲

درپی حمله به بزرگترین و مهمترین تاسیسات گازی در ایران، وزارت برق عراق از توقف کامل جریان گاز از ایران خبر داد که موجب شد بیش از ۳ هزار مگاوات از ظرفیت تولید از دست رود.

افزایش قیمت نفت در پی حمله به تاسیسات انرژی ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۵۸

قیمت نفت در پی حمله به تاسیسات انرژی ایران ۴ دلار افزایش یافت و به بیش از ۱۰۸ دلار در هر بشکه رسید.

هشدار فوری: از تأسیسات نفتی در عربستان، امارات و قطر فاصله بگیرید
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۲۵

این مراکز به اهدافی مستقیم و مشروع تبدیل شده‌اند و در ساعات آینده مورد هدف قرار می‌گیرند.
لذا از تمامی شهروندان، مقیمان و کارکنان خواسته می‌شود فوراً این مناطق را ترک کرده و بدون هیچ‌گونه تأخیر به فاصله‌ای امن منتقل شوند.

هشدار سپاه پاسداران به کشورهای جنوب خلیج فارس
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۲۱

هشدار سپاه پاسداران به کشورهای جنوب خلیج فارس تا لحظاتی دیگر منتشر خواهد شد.

سازمان پدافند غیرعامل: در پی حمله به تاسیسات منطقه پارس جنوبی، تاکنون نشت مواد سمی گزارش نشده
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۶:۰۵

سازمان پدافند غیرعامل کشور در اطلاعیه‌ای در پی تهاجم دشمن به تاسیسات منطقه پارس جنوبی، اعلام کرد: مطابق بررسی‌های میدانی، دشمنان حقیر ملت ایران، امروز چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ در اقدامی نابخردانه به پالایشگاه‌های ۳،۴،۶ در منطقه ویژه پارس جنوبی (عسلویه) تهاجم کرده است.

به اطلاع مردم شریف ایران خصوصاً اهالی شهر عسلویه می‌رساند تا کنون نشت مواد سمی گزارش نشده و اوضاع توسط فرماندهی ارشد پدافندغیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی در حال مدیریت است.

استانداری هرمزگان: تخلیه‌ بندرعباس صحت ندارد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۵:۴۰

استانداری هرمزگان گفت: به اطلاع مردم شریف بندرعباس می‌رساند: هیچ گونه دستور یا اطلاعیه‌ای مبنی بر لزوم تخلیه هیچ نقطه ای از شهر بندرعباس صادر نشده و شهر در آرامش و امنیت کامل و پایدار است.

دیمیتری پسکوف چهارشنبه در پاسخ به پرسشی درباره اقدام رژیم اسرائیل به ترور دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به خبرنگاران گفت:‌ روسیه، اقداماتی را که با هدف آسیب رساندن به سلامت، چه برسد به قتل و ترور مقامات ارشد در ایران و همچنین دیگر کشورهای مستقل انجام می‌شود را به شدت محکوم می‌کند.

دقایقی پیش صدای چند انفجار مهیب از چند پالایشگاه عسلویه به گوش رسید.

‌بررسی‌های میدانی خبرنگار فارس از مورد اصابت قرار گرفتن برخی مخازن و محوطه تاسیسات گاز در فازهای مختلف پالایشگاه‌ عسلویه‌ حکایت دارد.

‌در این حملات فازهای مختلف پالایشگاه سوم، چهام، پنجم و ششم مورد اصابت قرار گرفته است.

‌در حال حاضر کارکنان به نقاط امن منتقل شده‌اند و نیروهای امدادی و آتش‌نشانی در حال تلاش برای اطفای حریق هستند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که سلسله‌عملیات‌های قدرتمند نیرو‌های مسلح در چند ساعت اخیر با موج ۶۲ عملیات وعده‌ صادق ۴ با رمز مبارک «یا علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)» با هدف‌گیری کلیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه و نقاط تجمع نظامیان و مراکز پشتیبانی رزم صهیونیست‌ها با موشک‌های قدر چند کلاهکه، خیبرشکن، عماد و حاج‌قاسم تکمیل شد. 

مدیرکل پایگاه‌های میراث‌ ملی و جهانی گفت: در حمله ائتلافی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران ۱۰۸ موزه و بنای تاریخی بر اثر اصابت مستقیم یا موج انفجار تخریب یا دچار آسیب و خسارت های کلی و جزئی شده اند. 

ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه شماره ۳۳ خود اعلام کرد که محل استقرار هواپیما‌های سوخت‌رسان راهبردی ارتش صهیونی، مورد هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفته است. 

اعتراض رسمی روسیه به اسرائیل بابت حمله به نزدیکی نیروگاه بوشهر
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۲۷

تسنیم: روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داده روسیه به صورت رسمی از اسرائیل به دلیل حمله هوایی به نزدیکی فرودگاه بوشهر شکایت کرده است.

طبق گزارش این روزنامه، روسیه گفته حمله مذکور امنیت پرسنل روسی این نیروگاه را به خطر می‌اندازد.‌  این شکایت از طریق سفارت روسیه در فلسطین اشغالی به رژیم صهیونیستی ارائه شده است.‌

گفته می‌شود حمله اسرائیل به نزدیکی نیروگاه بوشهر محل اقامت کارشناسی روسی مستقر در این منطقه را هدف گرفته است.

زخمی شدن چندین صهیونیست در حمله موشکی ایران
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۳:۲۵

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در سایه سانسور شدید تعداد تلفات و خسارات وارده به سرزمین‌های اشغالی به زخمی شدن چند شهرک‌نشین صهیونیست در حمله موشکی ایران اذعان کردند.

کانال عبری: به گوش رسیدن صدای انفجار بزرگ در مرکز اسرائیل
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۷

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی از به گوش رسیدن صدای انفجار بزرگ در مرکز اسرائیل بعد از شلیک موشک از ایران خبر داد.

شناسایی و بازداشت ۱۱۱ هسته سلطنت‌طلب در ۲۶ استان کشور
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۵۵

 سربازان گمنام امام‌زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، در چند عملیات موفق شدند ۱۱۱ هسته سلطنت‌طلب را در ۲۶ استان کشور پیش از هرگونه اقدامی در چهارشنبه پایان سال شناسایی و بازداشت کنند. 

سخنگوی ارتش: از تسلیحاتی استفاده می‌کنیم که در گذشته استفاده نکردیم
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۲۵

سرتیپ اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش گفت: از تسلیحاتی در روزهای آینده بیشتر استفاده خواهیم کرد که در گذشته استفاده نکردیم.

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با شلیک موشک توسط نیروی دریایی ارتش از منطقه دور شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۵

ارتش در اطلاعیه شماره ۳۲ خود اعلام کرد: نیروی دریایی ارتش با اجرای عملیات موشکی و شلیک موشک‌های ساحل به دریا، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را از منطقه دور کرد. 

اصابت موشک ایرانی به تل آویو
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۷:۵۶

منابع خبری از اصابت موشک ایرانی به منطقه ای در تل آویو حکایت دارد. 

گزارش ها حاکی است که در پی اصابت موشک شعله‌های آتش از محل این حمله به آسمان برخاسته است.

ترامپ: مسئلۀ مهم، خارج کردن اورانیوم غنی‌شده از ایران است
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۶:۵۲

ترامپ: عملیات نظامی علیه ایران اقدامی بود که باید انجام می‌شد.

تعمیر ناو هواپیمابر فورد یک هفته طول می‌کشد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۵:۱۷

مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با نیویورک تایمز: 

تعمیر آسیب واردشده به ناو هواپیمابر «جرالد فورد» بر اثر ۳۰ ساعت آتش سوزی، حداقل یک هفته زمان می‌برد.

نیروی دریایی آمریکا تحقیقاتش را درباره عامدانه بودن اقدام ملوانان ناو هواپیمابر فورد در ایجاد آتش‌سوزی با هدف پایان سریعتر مأموریت‌شان، آغاز کرده است.

بیانیه مقاومت اسلامی عراق درباره ۱۰۵ عملیات علیه اهداف آمریکایی
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۵:۰۸

مجاهدان دلیر ما در راستای تلافی خون ولی خدا، امام، رهبر شهید علی الحسینی خامنه ای و در جهت جلوگیری از تجاوزاتی که منجر به شهادت جمعی از جوانان مقاومت عراقی شد، در عرض ۱۵ روز یکصد و پنج عملیات علیه مواضع آمریکایی در داخل و خارج خاک عراق انجام داده و به انتقام خون ولی خدا، امام، رهبر شهیدان علی الحسینی خامنه ای در مرحله دوم نبرد الوعد الصادق ۴ ادامه می‌دهیم.

برخورد یک پرتابه به سایت نیروگاه هسته‌ای بوشهر
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۴:۳۲

 آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: ایران به ما اطلاع داد که شامگاه سه‌شنبه یک پرتابه به سایت نیروگاه هسته‌ای بوشهر برخورد کرده است و هیچ خسارتی در نیروگاه بوشهر یا آسیبی به کارکنان گزارش نشده است.

سپاه پاسداران از آغاز موج ۶۱ عملیات وعده صادق ۴ در انتقام خون شهید دکتر علی لاریجانی و همراهان وی خبر داد.

شنیده‌شدن صدای آژیر و انفجار در بحرین
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۳:۵۶

الجزیره به‌نقل از وزارت کشور بحرین گزارش داد که آژیرهای هشدار به‌صدا درآمده‌اند. لحظاتی بعد از فعال‌شدن آژیرها، صدای انفجارهایی در آسمان بحرین به گوش رسید و از مکان‌هایی که گفته می‌شود محل استقرار نظامیان و منافع آمریکایی است، دود بلند شد.

حمله به پایگاه‌های آمریکا در کویت
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۳:۳۳

منابع محلی از حملات پهپادی و موشکی به مواضع و محل استقرار نیروهای آمریکایی در کویت خبر می‌دهند.

پیام فرمانده هوافضای سپاه؛ امشب آسمان دشمن برایتان دیدنی‌تر خواهد شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۳:۳۱

فرزندان عزیزم در ایران زمین! پیام شما دریافت شد. امشب آسمان دشمن برایتان دیدنی‌تر خواهد شد.

️و فراموش نکنید که برین کشورِ پاکِ یزدان‌پرست، مبادا که دشمن بیارد شکست...

متروی تل آویو بر اثر موشک‌های ایران ویران شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۳:۲۹

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز سه‌شنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای بدون محکومیت تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران جنگ در خاورمیانه باید متوقف شود و دیپلماسی حاکم شود.

پیام فرمانده هوافضای سپاه؛ امشب آسمان دشمن برایتان دیدنی‌تر خواهد شد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۳:۲۲

فرزندان عزیزم در ایران زمین! پیام شما دریافت شد. امشب آسمان دشمن برایتان دیدنی‌تر خواهد شد. و فراموش نکنید که: برین کشورِ پاکِ یزدان‌پرست،  مبادا که دشمن بیارد شکست...

عضو ارشد انصارالله: با شهادت علی لاریجانی هیچ چیز به نفع آمریکا و اسرائیل تغییر نخواهد کرد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۳:۱۹

«محمد الفرح» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در پیامی گفت: با شهادت علی لاریجانی هیچ چیزی به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی تغییر نخواهد کرد و شهدا پایداری، عزم و انتقام را به ارمغان می‌آورند. ایران با وجود شهادت آیت‌الله خامنه‌ای قوی‌تر باقی ماند و حزب‌الله طوری می‌جنگد که گویی سید حسن در میدان است.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) در پیامی از ملت مسلمان کشور اردن خواست تا از دولت خود بخواهند اجازه ندهد کشورشان مبداء حملات آمریکا و اسرائیل باشند.

سرلشکر خلبان علی عبداللهی در پیامی به مناسبت شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و دریادلان ناوشکن دنا پیامی صادر کرد و به آمریکا هشدار که حالا باید منتظر شگفتانه ایران باشند.

خرابی ناشی از موج اصابت موشک در تل‌آویو
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۲:۴۲
اصابت یک موشک ایرانی در سرزمین‌های اشغالی
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۲:۴۱
محل اصابت موشک در تل‌آویو درحال سوختن است
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۲:۳۹
اصابت موشک به ۸ منطقه در تل‌آویو
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۲:۳۳

منابع عبری از اصابت موشک بارانی ایران در ۸ منطقه از تل‌آویو خبر می‌دهند. کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی گزارش کرد، ۲ نفر در رامات‌گان در جنوب تل‌آویو به‌دلیل اصابت موشک بارانی ایران، کشته شده‌اند.

ناو جرالد فورد نیامده برگشت
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۲:۳۲

الجزیره به نقل از یک مقام آمریکایی از خروج ناو هواپیمابر فورد پس از آتش‌سوزی هفته گذشته برای تعمیر از دریای سرخ  خبر داده است.

نیویورک تایمز هم به نقل از مقامات آمریکایی نوشته: آتش‌سوزی ناو هواپیمابر فورد چند روز پیش پس از ۳۰ ساعت خاموش شد و تعمیر آن حداقل یک هفته طول خواهد کشید.

آژیر هشدار در مرکز فلسطین اشغالی و قدس به صدا در آمد
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۲:۱۷

انفجارهای شدید در آسمان قدس اشغالی گزارش شده است.

رئیس قوۀ قضاییه در پی شهادت دانشمند مجاهد دکتر علی لاریجانی پیام تسلیت منتشر کرد.
برای خواندن کامل بیانیه، روی تیتر کلیک کنید.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی بیانیه‌ای منتشر کرد.
 
برای خواندن کامل بیانیه، روی تیتر کلیک کنید.

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی: برادر عزیزم، همسنگر روزهای جنگ با استکبار جهانی، مرد عرصه فرهنگ، رسانه، مدیریت و سیاست، رئیس شجاع ۳دوره مجلس شورای اسلامی و دبیر شورای عالی امنیت ملی، شهید دکتر علی لاریجانی این مقام عالی را درک کرد و با پیکری خونین به دیدار مولای خود، حسين‌بن‌علی علیه‌السلام رفت و انقلاب اسلامی را از نعمت مجاهدی نستوه و سربازی عاشق میهن محروم ساخت.

برای خواندن پیام کامل روی تیتر کلیک کنید.

جزئیاتی از نحوه شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی
۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۰۰:۴۷

شهید علی لاریجانی از مسئولان برجسته و با تدبیر کشور، به همراه پسرش، یکی از معاونین و جمعی از محافظان، در محل کارش مورد هدف جنگنده‌های امریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اجرای موج شصتم عملیات وعده صادق ۴ با حمله به کانون‌های تهاجم به ایران در پایگاه‌های منطقه‌ای آمریکا و سرزمین‌های اشغالی در قالب عملیاتی ترکیبی و تاثیرمحور خبر داد.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در حمله دشمن آمریکایی-صهیونی ترور شد و به شهادت رسید.

 

برای خواندن پیام کامل رئیس‌جمهور، روی تیتر کلیک کنید.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
0
2
با سلام / اطلاعات اخبار لحظه به لحظه متاسفانه کامل نیست . و خبرهای بیشتری در خبرگزاری های دیگه دیده میشود.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
0
2
ناگفته نماند بعضی روزها اخبار لحظه به لحظه جنگ خیلی کامل است که قابل تقدیره ولی بعضی روزها هم مثل امروز ( به جز بامداد آن و به خصوص بخش صبح تا عصر آن خیلی کاستی دارد. علت چیست ؟